Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τελική Εξέταση Εργαστηρίου Φυσικής ΙΙ (Για τους φοιτητές/τριες της Σχολής Μ.Π.Δ.)

  • Συντάχθηκε 18-05-2014 23:02 από Panagiotis Petrakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: panpetrakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΕΔΙΠ ΜΠΔ.
    ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΙ
    (Για τους φοιτητές/τριες της Σχολής Μ.Π.Δ.)


    Η τελική εξέταση του Εργαστηρίου Φυσικής ΙΙ για τους φοιτητές/τριες της Σχολής Μ.Π.Δ. θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Μαΐου 2014 και ώρα 12.00 – 13.00 στις αίθουσες Μ5.002 και Μ4.002, στο κτιριακό συγκρότημα της Σχολής ΜΗΧΟΠ (δεξιά και αριστερά του εργαστηρίου Φυσικής).

    Δικαίωμα συμμετοχής στην τελική εξέταση έχουν:

    • Οι φοιτητές/φοιτήτριες που παρακολούθησαν τα εργαστήρια κατά το τρέχον ακαδημαϊκό εξάμηνο και έχουν ολοκληρώσει το εργαστήριο (παρουσίες, αναπληρώσεις, εργαστηριακές αναφορές).
    • Οι φοιτητές/φοιτήτριες μεγαλύτερων εξαμήνων που είχαν ολοκληρώσει στο παρελθόν το εργαστήριο αλλά δεν πέτυχαν προβιβάσιμο τελικό βαθμό. Βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι να έχουν δηλώσει το μάθημα το φοιτητολόγιο.

    Οι φοιτητές/φοιτήτριες μεγαλύτερων εξαμήνων μπορούν να πληροφοριθούν τις εργαστηριακές ασκήσεις που θα εξετασθούν από τους υπεύθυνους διδάσκοντες του Εργαστηρίου.

    Για το εργαστήριο Φυσικής

    Παναγιώτης Πετράκης
    Άρτεμις Καλιατάκη

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012