Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΕΛΚΕ-Πρόχειρος διαγωνισμός 6153/6-5-2014 για προμήθεια εξοπλισμού

  • Συντάχθηκε 06-05-2014 11:01 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Αρ. Πρωτ. 6153/6-5-2014
    Η Επιτροπή Ερευνών του Πολυτεχνείου Κρήτης προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με το σύστημα των σφραγισμένων εγγράφων προσφορών με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή για την προμήθεια εξοπλισμού, όπως αναλυτικά περιγράφεται στο Παράρτημα της σχετικής διακήρυξης, για τις ανάγκες του έργου «Ανάπτυξη συστήματος διαχείρισης ενέργειας μέσω WEB για πανεπιστημιουπόλεις», με κωδικό 11ΣΥΝ_6_1244 και φορέα υλοποίησης το Πολυτεχνείο Κρήτης, που υλοποιείται στα πλαίσια της Πράξης «Συνεργασία 2011 - Συμπράξεις παραγωγικών και ερευνητικών φορέων σε εστιασμένους ερευνητικούς και τεχνολογικούς τομείς» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝ-ΙΙ), Άξονας Προτεραιότητας (Α.Π.) 1 «Δημιουργία και Αξιοποίηση της Καινοτομίας Υποστηριζόμενης από Έρευνα και Τεχνολογική Ανάπτυξη» και των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων

    (Π.Ε.Π.) Αττικής, Α.Π. 3 «Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας, της Καινοτομίας και της Ψηφιακής Σύγκλισης» και E.Π. Κρήτης και Νήσων Αιγαίου Α.Π 6 « Ψηφιακή Σύγκλιση και Επιχειρηματικότητα Περιφέρειας Ν. Αιγαίου» με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους, και επιστημονικά υπεύθυνη την Επίκουρη Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά και ΚΑΕ 80955.

    Ο προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των δύο χιλιάδων τετρακοσίων τριάντα εννέα Ευρώ και δύο λεπτών ( 2.439,02€) πλέον Φ.Π.Α και στο συνολικό ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ ( 3.000€).

    Ο Διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία του Ειδικού Λογαριασμού στα Χανιά Κτίριο Ε4 Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου στις 22/05/2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ.

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012