Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Βραβείο Διδακτορικής Διατριβής στην Επιχειρησιακή Έρευνα 2014 - Πρόσκληση Υποβολής Υποψηφιοτήτων

  • Συντάχθηκε 05-05-2014 18:56 από Nikolaos Matsatsinis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: nmatsatsinis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΔΕΠ ΜΠΔ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ
    Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,
    Το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Επιχειρησιακών Ερευνών (Ε.Ε.Ε.Ε.), καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για το Βραβείο Διδακτορικής Διατριβής στην Επιχειρησιακή Έρευνα του 2013, να αποστείλουν το σχετικό υλικό μέχρι την 15η Μαΐου 2014.
    Η Διδακτορική Διατριβή θα πρέπει να έχει εκπονηθεί από ελληνικής καταγωγής υποψήφιο. Ο συγγραφέας της διατριβής θα πρέπει να είναι μέλος της Ε.Ε.Ε.Ε. Η διατριβή θα πρέπει να είναι γραμμένη είτε στην Ελληνική είτε στην Αγγλική γλώσσα.

    Για να αξιολογηθεί μια διατριβή θα πρέπει να υποβληθούν τα παρακάτω:
    1. Το κείμενο της ΔΔ.
    2. Εάν η ΔΔ είναι γραμμένη σε κάποια άλλη γλώσσα θα πρέπει να υποβληθεί μια εκτεταμένη περίληψη της διατριβής (έως 5 σελίδες) στην αγγλική
    3. Δύο επιστολές υποστήριξης της υποψηφιότητας με τις οποίες θα αναφέρονται οι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να βραβευτεί η συγκεκριμένη ΔΔ.
    4. Επικαιροποιημένο βιογραφικό του υποψηφίου στο οποίο θα πρέπει να περιλαμβάνονται και οι πιθανές δημοσιεύσεις του.

    Όλες οι πληροφορίες θα πρέπει να σταλούν σε ηλεκτρονική μορφή στην Ε.Ε.Ε.Ε και μέχρι την 15η Μαΐου 2014.

    Η επιτροπή κρίσης των Διδακτορικών Διατριβών για την απονομή του βραβείου της Ε.Ε.Ε.Ε. θα αξιολογεί μόνο Διδακτορικές Διατριβές στην Επιχειρησιακή Έρευνα που έχουν υποστηριχθεί στο διάστημα του προηγούμενου έτους από τη δημοσίευση της σχετικής πρόσκλησης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα αφορά το χρονικό διάστημα από 1η Ιανουαρίου έως 31η Δεκεμβρίου 2013.

    Η απονομή των σχετικών βραβείων θα λάβει χώρα κατά το κλείσιμο του 25ου Εθνικού Συνεδρίου της Ε.Ε.Ε.Ε , το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, στις 26-28 Ιουνίου 2014.
    Με εκτίμηση
    Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε.Ε.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012