Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Σχολή ΜΗΧΟΠ: Δηλώσεις μαθημάτων για τη διπλή εξεταστική Ιουνίου 2014

  • Συντάχθηκε 04-04-2014 09:37 από Styliani Raka Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: sraka<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΤΕΠ ΜΗΧΟΠ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος προπτυχιακός ΜΗΧΟΠ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΧΟΠ
    Οι δηλώσεις μαθημάτων για τη διπλή εξεταστική Ιουνίου ξεκινούν από 4-4-2014 έως 30-4-2014. Για τους εισαχθέντες από το 2000-01 και μετά θα γίνονται μόνον ηλεκτρονικά.
    Πέραν αυτής της ημερομηνίας ο φοιτητής δεν θα έχει δικαίωμα τροποποίησης της δήλωσης.
    Η είσοδος επιτυγχάνεται δίνοντας στην διεύθυνση:
    http://websrv.stdnet.tuc.gr/unistudent ως «Όνομα Χρήστη» το λογαριασμό που έχετε στο Μηχανογραφικό Κέντρο και ως «Κωδικό πρόσβασης», τον αντίστοιχο που έχετε ορίσει. Για την πρόσβαση από Η/Υ που βρίσκονται εκτός δικτύου του Πολυτεχνείου απαιτείται η ενεργοποίηση της σύνδεσης στο δίκτυο του Ιδρύματος μέσω VPN. Οδηγίες θα βρείτε στη διεύθυνση: http://www.tuc.gr/183.html. Εάν εξακολουθεί να μην είναι εφικτή η είσοδος στο φοιτητολόγιο τότε απαιτείται η αλλαγή κωδικού από τον ίδιο τον χρήστη μέσω της ιστοσελίδας του Πολυτεχνείου.
    Παρακαλούμε, αφού αποστείλετε τη δήλωση, ελέγχετε πάντα εάν έχει περαστεί η δήλωση στο φοιτητολόγιο πηγαίνοντας ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΠΡΟΒΟΛΗ. Εκεί βλέπετε όλες τις δηλώσεις που έχετε κάνει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Πρώτη θα εμφανίζεται η πιο πρόσφατη. Εάν δεν τη δείτε, ξαναπροσπαθήστε μέχρι να εμφανιστεί στις Δηλώσεις σας ή επικοινωνήστε με τη Γραμματεία (2821037645) για να επιβεβαιώσετε την υποβολή δήλωσης.


    Από τη Γραμματεία ΜηχΟΠ

  • Συντάχθηκε 04-04-2014 09:56 από Emmanouil Manoutsoglou Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: emanoutsoglou<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΗΧΟΠ.
    Ερεώτηση τεχνικού περιεχομένου: Πόσο δύσκολη είναι η επιβεβαίωση ότι έγινε η δήλωση και μάλιστα με αυτά τα μαθήματα από το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε για τις δηλώσεις?? Από την πολύ μικρή μου εμπειρία σε αυτά τα θέματα, γνωρίζω ότι ακόμη και σε συνέδρια σου έρχεται αυτόματη ηλεκτρονική απάντηση ότι έχει γίνει επιτυχώς ότι δήλωσες. Η ανυπαρξία αυτής της δυνατότητας οδηγεί στο "επικοινωνήστε με τη Γραμματεία...για να επιβεβαιώσετε την υποβολή δήλωσης." που είναι χάσιμο από δεκάδες εργατοώρες για όλες τις γραμματείες σχολών. Θα παρακαλούσα τους ειδικούς να το κοιτάξουν.
    Με ευχαριστίες εκ των προτέρων
    Ο Κοσμήτορας της Σχολής ΜΗΧΟΠ

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012