Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΜΗΠΕΡ_Ασκήσεις Πεδίου ΙI

  • Συντάχθηκε 07-03-2014 00:29 από Nikos Xekoukoulotakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: nxekoukoulotakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΗΠΕΡ.
    Ενημερώνονται οι φοιτητές της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος ότι η εκπαιδευτική άσκηση στα πλαίσια του μαθήματος Ασκήσεις Πεδίου ΙΙ θα πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας 26-30 Μαΐου 2014. Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

    Η οργάνωση της εκπαιδευτικής εκδρομής (έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, μετακινήσεις και διαμονή) θα ανατεθεί σε ταξιδιωτικό γραφείο κατόπιν διαγωνισμού. Ως εκ τούτου, είναι απολύτως αναγκαίο να είναι εκ των προτέρων γνωστός ο ακριβής αριθμών των φοιτητών οι οποίοι θα συμμετέχουν στην εκπαιδευτική άσκηση. Κατά συνέπεια, παρακαλούνται οι φοιτητές οι οποίοι έχουν δηλώσει το μάθημα, σύμφωνα με το συνημμένο αρχείο, να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική εκδρομή αυτοπροσώπως μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 στο γραφείο Κ2.115. Διευκρινίζεται ότι το κόστος συμμετοχής στην εκπαιδευτική εκδρομή θα καλυφθεί μόνο για όσους φοιτητές επιβεβαιώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους.

    Επίσης στην ιστοσελίδα του e-class του Πολυτεχνείου έχει αναρτηθεί σύνδεσμος του μαθήματος.

    Οι διδάσκοντες
    Νίκος Ξεκουκουλωτάκης
    Πέτρος Γκίκας

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012