Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πρόσληψη εργαστηριακών συνεργατών - ΜΗΧΟΠ

  • Συντάχθηκε 05-03-2014 16:15 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: 05-03-2014 16:19

    Η Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης προτίθεται να προσλάβει κατά το Ακαδημαϊκό Έτος 2013-2014 εργαστηριακούς συνεργάτες για την εκτέλεση διδακτικού-εργαστηριακού έργου των μαθημάτων που ακολουθούν. Οι υποχρεώσεις των προσληφθέντων αφορούν στην εκπόνηση Εργαστηριακών Ασκήσεων. Η παρουσία τους είναι απαραίτητη καθημερινά.
    Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν σχετικό με το αντικείμενο εργασίας Πτυχίο ή Δίπλωμα, καθώς και διδακτική εμπειρία σε θέματα που έχουν άμεση σχέση με το μάθημα για το οποίο θα προσληφθούν. Συγκεκριμένα, απαιτείται εμπειρία στην εκπόνηση εργαστηριακών ασκήσεων στο συγκεκριμένο από τα κάτωθι μαθήματα-γνωστικά αντικείμενα που τους ενδιαφέρει:
    2ο εξάμηνο:
    • Φυσική ΙΙ
    6ο εξάμηνο (για την κάλυψη των αναγκών της Σχολής ΜΗΠΕΡ):
    • Αριθμητικές Μέθοδοι στην Περιβαλλοντική Μηχανική (με εμπειρία στην ανάπτυξη Αριθμητικών Μεθόδων και εφαρμογών μέσω υλοποιήσεων του λογισμικού MATLAB σε υπολογιστικά περιβάλλοντα τύπου UNIX)

    Σημειώνεται ότι η τελική επιλογή θα γίνει από τη Γενική Συνέλευση της Σχολής σύμφωνα με τις πιστώσεις που θα διατεθούν και τις ανάγκες της Σχολής για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014. Επίσης σημειώνεται ότι η σύμβαση θα είναι μερικής απασχόλησης.
    Πληροφορίες για το περιεχόμενο των μαθημάτων μπορούν να βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα της Σχολής www.mred.tuc.gr και www.enveng.tuc.gr.
    Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να αποστείλουν, μέχρι Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014:
    • Βιογραφικό σημείωμα
    • Επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών τους
    • Βεβαίωση προϋπηρεσίας
    στην παρακάτω διεύθυνση:
    Πολυτεχνείο Κρήτης
    Γραμματεία Σχολής MHXOΠ
    Πολυτεχνειούπολη - Κουνουπιδιανά
    73100 ΧΑΝΙΑ
    Τηλ.: 28210-37657,
    Fax: 28210-69554

    Ο Κοσμήτορας
    της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων

    Καθηγητής Εμμανουήλ Μανούτσογλου

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012