Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τελική Βαθμολογία Εργαστηρίου Φυσικής Ι Ακαδ. έτους 2013-2014 Σχολής ΜΠΔ

  • Συντάχθηκε 03-02-2014 16:11 από Nathanail Kortsalioudakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: nkortsalioudakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΗΜΜΥ. Άλλες ιδιότητες: ΕΔΙΠ

    Από το Εργαστήριο Φυσικής ανακοινώνεται ότι η τελική βαθμολογία των Εργαστηρίων Φυσικής Ι για τους φοιτητές/τριες της Σχολής ΜΠΔ, έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του Εργαστηρίου Φυσικής (http://www.physicslab.tuc.gr/2461.html) καθώς και στο e-class (http://eclass.science.tuc.gr/ στο φάκελο «Εγγραφα/ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ»).

    Διευκρινήσεις επί της βαθμολογίας:

    1. Όσοι φοιτητές/τριες έχουν προβιβάσιμο βαθμό (>5) έχουν περάσει επιτυχώς το εργαστήριο. Ο βαθμός του εργαστηρίου κατοχυρώνεται ακόμη και σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να έχουν προβιβάσιμο βαθμό στη θεωρία του μαθήματος.

    2. Όσοι φοιτητές/τριες δεν έχουν προβιβάσιμο βαθμό (<5) έχουν το δικαίωμα να δώσουν μόνο την τελική εξέταση του Εργαστηρίου Φυσικής Ι χωρίς να απαιτείται να παρακολουθήσουν ξανά τα εργαστήρια. Βασική προϋπόθεση όμως για να μπορέσουν να δώσουν την εξέταση είναι να δηλώσουν το μάθημα στο φοιτητολόγιο το εξάμηνο που θα δώσουν την εξέταση.

    3. Όσοι φοιτητές/τριες δεν ολοκλήρωσαν λόγω απουσιών τα εργαστήρια στην τελική τους βαθμολογία εμφανίζεται η ένδειξη «ΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ» και θα πρέπει να επαναλάβουν τα εργαστήρια σε επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

    Τέλος, οι φοιτητές/τριες που έχουν απορίες σχετικά με την βαθμολογία τους και επιθυμούν να δουν την αναλυτική τους βαθμολογία (βαθμός τελικής εξέτασης, βαθμός εργαστηρίου, προφορικά), μπορούν να έρθουν στο χώρο των Εργαστηρίων (Μ5.001) την Παρασκευή 7-2-2013 και ώρες 10:00-12:00 όπου θα βρίσκονται οι υπεύθυνοι των τμημάτων της Σχολής ΜΠΔ.




    Εκ του Εργαστηρίου Φυσικής,
    Παναγιώτης Πετράκης
    Ναθαναήλ Κορτσαλιουδάκης

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012