Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Χρήση αιθουσών του Μηχανογραφικού Κέντρου για την πραγματοποίηση εργαστηριακών μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2013-2014

  • Συντάχθηκε 24-01-2014 12:54 από Spyridon Koulouridakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: skoulouridakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 24-01-2014 12:56

    Ιδιότητα: υπάλληλος.
    Παρακαλείται το διδακτικό/εργαστηριακό προσωπικό του ιδρύματος που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τις αίθουσες του Μηχανογραφικού Κέντρου για την πραγματοποίηση εργαστηριακών μαθημάτων το χειμερινό ακαδημαϊκό εξάμηνο 2013-2014, να αποστείλει σχετική αίτηση μέσω της ιστοσελίδας http://www.tuc.gr/210.html, λαμβάνοντας υπόψη την διαθεσιμότητα τους, όπως αυτή παρουσιάζεται στο Πρόγραμμα Αιθουσών, με σκοπό την έγκαιρη και καλύτερη προετοιμασία των μαθημάτων αυτών.

    Επίσης παρακαλούνται οι διδάσκοντες να προσκομίσουν στο προσωπικό του Μηχανογραφικού Κέντρου το απαραίτητο για την εκπαιδευτική διαδικασία λογισμικό (συμπληρώνοντας παράλληλα την αίτηση εγκατάστασης λογισμικού http://www.tuc.gr/210.html, καθώς και τυχόν ανανεωμένες εκδόσεις του λογισμικού που χρησιμοποίησαν κατά τα προηγούμενα εξάμηνα.

    Εκ μέρους του ΤΕΥΥ
    Κουλουριδάκης Σπύρος

  • Συντάχθηκε 27-01-2014 17:24 από Evangelia Krasadaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ekrasadaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΠΔ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ
    Προσωπικά δεν είναι εφικτό να προχωρήσω σε δέσμευση των αιθουσών του ΜΚ, αν και η χρήση των αιθουσών είναι απαραίτητη, διότι δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα του Εαρινού Εξαμήνου. Η δέσμευση της αίθουσας του Μηχανογραφικού γίνεται σύμφωνα με τις ώρες που προβλέπει το Ωρολόγιο Πρόγραμμα. Μήπως λοιπόν η ανακοίνωσή σας θα πρέπει να ακολουθήσει την ανακοίνωση του ωρολόγιου προγράμματος?

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012