Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Σχολή ΜΗΧΟΠ: Έναρξη Δηλώσεων μαθημάτων ζυγών εξαμήνων εξεταστικής Φεβρουαρίου 2014.

  • Συντάχθηκε 17-01-2014 14:35 από Styliani Raka Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: sraka<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 17-01-2014 14:36

    Κύρια: ΕΤΕΠ ΜΗΧΟΠ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος προπτυχιακός ΜΗΧΟΠ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΧΟΠ
    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
    ΣΧΟΛΗ ΜΗΧ.Ο.Π.

    ΕΝΑΡΞΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
    Οι δηλώσεις θα γίνονται από 17-1-2014 έως & 26-1-2014.

    Δικαίωμα συμμετοχής στην εξεταστική αυτή έχουν όλοι οι φοιτητές, για μαθήματα ζυγών εξαμήνων που έχουν δηλώσει έστω μία φορά στο παρελθόν και τα οφείλουν.
    Για τους εισαχθέντες από το 2000-01 και μετά οι δηλώσεις θα γίνονται μόνον ηλεκτρονικά. Πέραν αυτής της ημερομηνίας ο φοιτητής δεν θα έχει δικαίωμα τροποποίησης της δήλωσης.
    Η είσοδος επιτυγχάνεται δίνοντας στην διεύθυνση: http://websrv.stdnet.tuc.gr/unistudent ως «Όνομα Χρήστη» το λογαριασμό που έχετε στο Μηχανογραφικό Κέντρο και ως «Κωδικό πρόσβασης», τον αντίστοιχο που έχετε ορίσει. Για την πρόσβαση από Η/Υ που βρίσκονται εκτός δικτύου του Πολυτεχνείου απαιτείται η ενεργοποίηση της σύνδεσης στο δίκτυο του Ιδρύματος μέσω VPN. Οδηγίες θα βρείτε στη διεύθυνση: http://www.tuc.gr/183.html. Εάν εξακολουθεί να μην είναι εφικτή η είσοδος στο φοιτητολόγιο τότε απαιτείται η αλλαγή κωδικού από τον ίδιο τον χρήστη μέσω της ιστοσελίδας του Πολυτεχνείου.
    Παρακαλούμε, αφού αποστείλετε τη δήλωση, ελέγχετε πάντα εάν έχει περαστεί η δήλωση στο φοιτητολόγιο πηγαίνοντας ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΠΡΟΒΟΛΗ. Εκεί βλέπετε όλες τις δηλώσεις που έχετε κάνει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Πρώτη θα εμφανίζεται η πιο πρόσφατη. Εάν δεν τη δείτε, ξαναπροσπαθήστε μέχρι να εμφανιστεί στις Δηλώσεις σας. Στη συνέχεια περάστε από τη Γραμματεία για να επιβεβαιώσετε την υποβολή δήλωσης ή καλέστε στο 2821037645.

    Εξεταστική περίοδος: από 3-02-2014 έως 15-02-2014

    Στέλλα Ράκα
    Από τη Γραμματεία ΜηχΟΠ

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012