Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τελική Εξέταση Εργαστηρίων Φυσικής /1ο Έτος/ΜΗΧΟΠ-ΜΗΠΕΡ (Υπενθύμιση)

  • Συντάχθηκε 07-01-2014 14:12 από Ioannis Kanakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ikanakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΕΤΕΠ ΜΗΠΕΡ.
    ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ /1Ο ΕΤΟΣ/ΜΗΧΟΠ-ΜΗΠΕΡ
    ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2013-2014

    Η γραπτή εξέταση των εργαστηρίων Φυσικής για του φοιτητές των σχολών ΜΗΧΟΠ και ΜΗΠΕΡ θα γίνει την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014 τις ώρες 19:00-20:30 (η καθαρή διάρκεια της εξέτασης θα είναι 60min ) στις αίθουσες 2041, 2042, 145Π58 και 137Π39 του κτιρίου Επιστημών. Επειδή οι φοιτητές που έχουν δικαίωμα εξέτασης είναι περίπου 380 θα πρέπει η κατανομή των φοιτητών στις αίθουσες να γίνει σύμφωνα με το επώνυμό τους όπως φαίνεται παρακάτω:
    Αίθουσα 2041: Φοιτητές-φοιτήτριες με επίθετα από Α έως και ΚΑΩ
    Αίθουσα 2042: Φοιτητές-φοιτήτριες με επίθετα από ΚΕ έως και ΜΑ
    Αίθουσα 145Π58: Φοιτητές-φοιτήτριες με επίθετα από ΜΕ έως και Ρ
    Αίθουσα 137Π39: Φοιτητές-φοιτήτριες με επίθετα από Σ έως και Ω
    Δικαίωμα συμμετοχής στην εξέταση έχουν:
    Α) Όλοι/ες οι φοιτητές/τριες του 1ου έτους και παλαιότερων ετών που παρακολούθησαν το τρέχον εξάμηνο το Εργαστήριο και έχουν ολοκληρώσει όλα τα πειράματα του προγράμματος
    Β) Όλοι οι φοιτητές/τριες παλαιότερων ετών που είχαν παρακολουθήσει επιτυχώς όλα πειράματα των εργαστηριών Φυσικής Ι, αλλά δεν είχαν προβιβάσιμο τελικό βαθμό. Βασική προϋπόθεση για να συμμετέχουν στην εξέταση είναι να έχουν δηλώσει το μάθημα της Φυσικής Ι για το τρέχον εξάμηνο.

    Στον ιστότοπο του εργαστηρίου (http://www.physicslab.tuc.gr/2461.html) ,στο e-class και έξω από το εργαστήριο βρίσκονται αναλυτικές οδηγίες για το περιεχόμενο της εξέτασης που πρέπει να διαβαστούν προσεκτικά απ’ όλους τους φοιτητές/φοιτήτριες που θα λάβουν μέρος στην εξέταση.
    Υπενθυμίζεται ότι οι εργαστηριακές αναφορές των πειραμάτων της εβδομάδας αναπληρώσεων (16/12 – 20/12) θα πρέπει να παραδοθούν (το αργότερο) την ημέρα της τελικής εξέτασης.

    Εκ μέρους του εργαστηρίου Φυσικής
    Άρτεμις Καλλιατάκη
    Ιωάννης Κανάκης

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012