Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Παρουσίαση ερευνητικού προγράμματος με αντικείμενο νέα εφαρμογή περιήγησης σε τρισδιάστατο περιβάλλον για τα μνημεία της Κρήτης.

Παρουσίαση ερευνητικού προγράμματος με αντικείμενο νέα εφαρμογή περιήγησης σε τρισδιάστατο περιβάλλον για τα μνημεία της Κρήτης.

  • Συντάχθηκε 08-11-2013 10:24 από Panagiotis Parthenios Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: pparthenios<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΑΡΜΗΧ.
    Την Τρίτη 12/11/2013 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Β1001 εισαγωγική παρουσίαση του ερευνητικού προγράμματος «Μια ολιστική παρουσίαση των μνημείων της Κρήτης» το οποίο αφορά στην δημιουργία μιας καινοτόμου διαδικτυακής εφαρμογής περιήγησης σε τρισδιάστατο περιβάλλον με στόχο την ανάδειξη του πολιτισμού και τουρισμού της Κρήτης.

    Καλούνται όσοι φοιτητές και μέλη ΔΕΠ ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο ερευνητικό πρόγραμμα να παρευρεθούν στην συνάντηση και να συνεισφέρουν με τις προτάσεις τους.

    Η έρευνα και η εκπόνηση της εφαρμογής πραγματοποιείται ύστερα από χορηγία της εταιρίας CYTA, η οποία έπειτα από διαγωνισμό μεταξύ των ερευνητικών ομάδων του Πολυτεχνείου Κρήτης που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, επέλεξε την ερευνητική ομάδα της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με επιστημονικό υπεύθυνο τον επ. καθηγητή κο Πάνο Παρθένιο.

    Το έργο τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

    Συνημμένα:

    • Picture1.png
      Μεταφορτώσεις: 87, Μέγεθος: 261 KB image/png
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012