Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Πρακτική άσκηση 1 έτους στην Ιαπωνία μέσω του προγράμματος Vulcanus in Japan

  • Συντάχθηκε 04-11-2013 12:26 από Eleni Papadogeorgaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: epapadogeorgaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 04-11-2013 12:28

    Ιδιότητα: υπάλληλος.
    Το πρόγραμμα VULCANUS IN JAPAN δίνει την ευκαιρία σε τελειόφοιτους φοιτητές όλων των Πολυτεχνικών Σχολών να κάνουν την πρακτική τους άσκηση σε εταιρείες στην Ιαπωνία για συνολικό διάστημα ενός έτους (Σεπτέμβριος 2014- Αύγουστος 2015).

    Η συμμετοχή στο πρόγραμμα περιλαμβάνει, εντατικά μαθήματα 4μηνης διάρκειας της ιαπωνικής γλώσσας και 8μηνη πρακτική άσκηση σε εταιρεία στην Ιαπωνία.

    Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα VULCANUS in JAPAN 2014-2015 ξεκινούν το Νοέμβριο του 2013.

    Για το αρμόδιο γραφείο στο Βέλγιο ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής των φοιτητών μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά έχει ορισθεί η 20η Ιανουαρίου 2014.

    Οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα για το έτος 2014-2015 οφείλουν να συμπληρώσουν την Αίτηση Συμμετοχής, στην πρώτη σελίδα της οποίας, αναγράφονται αναλυτικά όλα τα δικαιολογητικά τα οποία πρέπει να στείλουν στο αρμόδιο γραφείο στις Βρυξέλλες.

    Για τυχόν ερωτήματα που προκύπτουν, όσον αφορά την τελική επιλογή των φοιτητών, τα κριτήρια της επιλογής τους, την εταιρεία Υποδοχής και άλλα πολλά ζητήματα, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμβουλευτούν τις Χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις και τις πληροφορίες για τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

    Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του προγράμματος http://www.eu-japan.eu/vulcanus-japan-0.

    Τμήμα Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων Πολυτεχνείου Κρήτης

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012