Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εργαστήριο του μαθήματος Γεωθερμία 9ου εξαμήνου Σχολής Μηχ. Ο. Π.

  • Συντάχθηκε 21-10-2013 18:01 από Georgios Triantafyllou Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: gtriantafyllou<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΗΧΟΠ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος προπτυχιακός ΜΗΧΟΠ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΧΟΠ
    Το δεύτερο εργαστήριο του μαθήματος της ΓΕΩΘΕΡΜΙΑΣ του 9ου εξαμήνου της Σχολής Μηχ. Ο. Π., θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Πέμπτη 24/10 και ώρες 1400 με 1600 στην αίθουσα Μ4001 της Σχολής.

    Επισημαίνεται για τελευταία φορά πως η παρουσία στις παραδόσεις του εργαστηρίου των φοιτητών που έχουν δηλώσει το μάθημα, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΉ.

    Οι φοιτητές στα πλαίσια του εργαστηρίου θα παραδώσουν ανά ομάδες εργασίες σχετικές με τη θεματολογία του συγκεκριμένου τμήματος του μαθήματος, στις οποίες και θα εξεταστούν προφορικά.
    Η βαθμολογία που θα λάβουν οι φοιτητές στα πλαίσια του εργαστηρίου θα αποτελεί το 30% του τελικού βαθμού (δηλ. βαθμός εργαστηρίου * 0.3 + βαθμός εξέτασης θεωρίας μαθήματος * 0.7 = τελικός βαθμός).

    Οι φοιτητές μεγαλυτέρων εξαμήνων που έχουν εκπληρώσει επιτυχώς τις υποχρεώσεις του εργαστηρίου, αλλά οφείλουν το μάθημα παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τον κ. Τριανταφύλλου στο γραφείο του ή στο τηλ. 2821037706.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012