Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση της Πρυτανείας για τον εξοπλισμό της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

  • Συντάχθηκε 16-10-2013 12:28 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Για την κάλυψη των μαθημάτων σχεδιασμού και εικαστικών τεχνών, η Σύγκλητος διέθεσε στην Αρχιτεκτονική δύο σχεδιαστήρια και ένα κύβο στις αρχικές εγκαταστάσεις, καθώς και χώρους στο ισόγειο του κτιρίου Κ4 της Β φάσης ΜΗΠΕΡ.

    Επιπρόσθετα σε αυτούς τους χώρους, η Πρυτανεία αποφάσισε να εισηγηθεί στη Σύγκλητο τη διάθεση του προθάλαμου του αμφιθεάτρου Α2 (Ξύλινου) για μαθήματα σχεδιασμού. Ο χώρος αυτός είναι περίπου 200 τ.μ. και μπορεί να καλύψει ανάγκες μαθημάτων σχεδιασμού με μεγάλο αριθμό φοιτητών.

    Οι παραπάνω διατεθέντες χώροι είναι έτοιμοι προς χρήση. Για τον εξοπλισμό τους απαιτούνται περίπου 250 σχεδιαστήρια. 100 από αυτά παραδίδονται μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, ενώ τα υπόλοιπα είναι εγκλωβισμένα στην πρώην Γαλλική Σχολή.

    Για την ομαλή διεξαγωγή όλων των μαθημάτων, απαιτείται η άμεση μεταφορά του παραρτήματος της βιβλιοθήκης και του υπολοίπου εξοπλισμού που βρίσκεται στην πρώην Γαλλική Σχολή.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012