Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εγγραφές στα εργαστήρια Φυσικής 1 ΜΗΧΟΠ-ΜΗΠΕΡ (επισυναπτόμενο)

  • Συντάχθηκε 08-10-2013 11:16 από Dimitrios Angelakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: daggelakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 08-10-2013 12:12

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΗΜΜΥ.

    ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ Ι ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2013-14
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΗΧΟΠ ΚΑΙ ΜΗΠΕΡ

    Ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές στο εργαστηριακό μέρος του μαθήματος Φυσική Ι για τους φοιτητές/τριες των Σχολών ΜΗΧΟΠ και ΜΗΠΕΡ, θα γίνουν ηλεκτρονικά και θα διαρκέσουν από Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013 έως και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013 (ώρα λήξης 24:00).
    Η εγγραφή στα εργαστηριακά τμήματα θα γίνεται μέσω του συνδέσμου: http://www.physicslab.tuc.gr/4070.html Τα διαθέσιμα εργαστηριακά τμήματα θα εμφανίζονται ακολουθώντας τον σύνδεσμο «Διαθεσιμότητα θέσεων» που βρίσκεται στην παραπάνω ιστοσελίδα.
    ΠΡΟΣΟΧΗ: Άμεση προτεραιότητα στις εγγραφές έχουν οι πρωτοετείς φοιτητές/τριες και όσοι φοιτητές/τριες μεγαλύτερων ετών που ΔΕΝ έχουν παρακολουθήσει ξανά το εργαστήριο.
    Για τους φοιτητές/τριες μεγαλύτερων ετών που έχουν παρακολουθήσει το εργαστήριο ξανά και δεν το πέρασαν ή δεν το ολοκλήρωσαν λόγω απουσιών θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση για την διαδικασία παρακολούθησης του Εργαστηρίου.
    Για τυχόν απορίες/διευκρινήσεις σχετικά με την διαδικασία των εγγραφών ή γενικά για το εργαστήριο, οι υπεύθυνοι του εργαστηρίου θα βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής των εργαστηρίων Φυσικής, κτήριο Μ5.001 (στο συγκρότημα της Σχολής ΜΗΧΟΠ) κατά τις ακόλουθες ημέρες και ώρες: Τετάρτη 9/10 και Παρασκευή 11/10 από 11:00 έως 13:00.
    Τα μαθήματα των εργαστηρίων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 σύμφωνα με το πρόγραμμα των εργαστηριακών τμημάτων, εκτός και αν υπάρξει νεώτερη σχετική ανακοίνωση για αλλαγή του προγράμματος.
    Ο διδάσκων του μαθήματος Φυσική Ι των Σχολών ΜΗΧΟΠ και ΜΗΠΕΡ
    Επικ. Καθηγητής Δημήτρης Αγγελάκης

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012