Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Προβολή του έργου των διδακτορικών διατριβών ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ

  • Συντάχθηκε 30-09-2013 16:52 από Georgios Stavroulakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: gestavroulakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΠΔ.
    Ενημερώνουμε τους επιβλέποντες Καθηγητές και τους υποτρόφους του έργου Ηράκλειτος ότι στα παραδοτέα της Κεντρικής Δράσης του έργου προβλέπεται δημιουργία DVD, στο οποίο να προβάλλεται το έργο των διδακτορικών διατριβών.

    Ενδεικτικά, στο DVD μπορεί να περιληφθούν τα παρακάτω:
    1. Φωτογραφικό υλικό από την παρουσίαση της διατριβής.
    2. Φωτογραφικό υλικό του Εργαστηρίου ή των διατάξεων που χρησιμοποίησε ο υποψήφιος.
    3. Βίντεο της παρουσίασης της διατριβής.
    4. Βίντεο, στο οποίο ο επιβλέπων Καθηγητής ή και ο νέος διδάκτωρ να παρουσιάζει με απλό και κατανοητό τρόπο το περιεχόμενο της διατριβής, τα κύρια αποτελέσματα και τη δυνατότητα μελλοντικής αξιοποίησής τους.

    Για το λόγο αυτό, η Ομάδα Υποστήριξης της Κεντρικής Δράσης του έργου είναι σε συνεργασία με τους υπότροφους για τη συγκέντρωση των (1) και (3) και θα επιληφθεί και του (2) από τα προαναφερόμενα.
    Όσον αφορά το (4) από τα προαναφερόμενα, παρακαλώ τους επιβλέποντες Καθηγητές Νικ. Σιδηρόπουλο (επιβλέπων ΔΔ Ματσκάνη Ευαγγελίας), Αριστ. Αντωνιάδη (επιβλέπων ΔΔ Ταπόγλου Νικολάου) και Νικ. Καλογεράκη (επιβλέπων ΔΔ Νικολοπούλου Μαρίας) να μου προτείνουν τον προσφορότερο τρόπο για την βιντεοσκόπηση. Ομοίως, ισχύει και για τους λοιπούς επιβλέποντες που οι υπότροφοι δεν έχουν ήδη παρουσιάσει την εργασία τους.

    Στοιχεία απο το προαναφερθέν υλικό, με τη συναίνεση των δημιουργών του, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικές δράσεις διαφήμισης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην κυρία Λ. Κρασαδάκη και τον ΕΥ του έργου, καθ. Γ.Ε. Σταυρουλάκη

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012