Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση της Πρυτανείας για τη Διαθεσιμότητα

  • Συντάχθηκε 23-09-2013 11:05 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Η Πρυτανεία του Ιδρύματος επέλεξε από την πρώτη στιγμή να αντιμετωπίσει το θέμα της διαθεσιμότητας των διοικητικών υπαλλήλων μέσω της συνεργασίας με το ΔΣ του συλλόγου διοικητικών υπαλλήλων και της τεκμηρίωσης των αναγκών του Πολυτεχνείου Κρήτης σε διοικητικό προσωπικό.

    Από διάφορους κύκλους μέσα στο Πολυτεχνείο, υπήρξαν έντονες προσπάθειες σύνδεσης του θέματος της διαθεσιμότητας των διοικητικών υπαλλήλων με τη μετεγκατάσταση της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Στόχος των προσπαθειών αυτών ήταν η δημιουργία αναταραχής και έντασης στο Ίδρυμα. Σε αυτές τις προσπάθειες γυρίσαμε την πλάτη, και απαντήσαμε υπεύθυνα και με σκληρή δουλειά.

    Αν και είμαστε ικανοποιημένοι που δεν τέθηκε κανένας υπάλληλος του Ιδρύματος σε διαθεσιμότητα, δεν μπορούμε παρά να παρατηρήσουμε ότι ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε το Υπουργείο τη διαθεσιμότητα οδήγησε σε μη ορθολογικά αποτελέσματα σε πολλές περιπτώσεις. Για τα ιδρύματα αυτά εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012