Ανακοίνωση της Πρυτανείας για τη διοικητική λειτουργία

• Συντάχθηκε 13-09-2013 16:08 Πληροφορίες σύνταξης

Η Πρυτανεία, στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις των διοικητικών υπαλλήλων, δεν λειτούργησε το κτίριο διοίκησης την εβδομάδα που πέρασε, αναστέλλοντας ουσιαστικά τη διοικητική λειτουργία.

Με την αλλαγή της μορφής κινητοποίησης των διοικητικών υπαλλήλων, η διοίκηση θα πρέπει να λειτουργήσει τα διαστήματα κατά τα οποία δεν έχουν προβλεφθεί κινητοποιήσεις, καθώς υπάρχουν επείγοντα θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Τέτοια θέματα είναι:

- η διαθεσιμότητα του διοικητικού προσωπικού,
    - η διενέργεια διεθνούς μειοδοτικού διαγωνισμού ύψους 1,2 εκ. ευρώ από πόρους του ΕΣΠΑ για εξοπλισμό εργαστηρίων τη Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17/9. Επισημαίνουμε ότι τυχόν μη διεξαγωγή του οδηγεί αυτόματα σε απώλεια των πόρων, καθώς δεν υπάρχει νομική δυνατότητα αλλαγής του χώρου διεξαγωγής, ούτε δυνατότητα χρονικής επέκτασης.
    - η επικαιροποίηση των τεχνικών δελτίων για το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.

Η Πρυτανεία τονίζει ότι χωρίς πρόσβαση του διοικητικού προσωπικού στα γραφεία του, το Πολυτεχνείο δεν μπορεί να λειτουργήσει επί μακρόν. Αν δεν σταματήσει η κατάληψη του κτιρίου Διοίκησης, η Πρυτανεία θα υποχρεωθεί να εισηγηθεί στα αρμόδια όργανα την αναστολή όλων των δραστηριοτήτων του Ιδρύματος.