Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Παρουσίαση των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Singidunum (Βελιγράδι) και ομιλία με θέμα "Development of Career and Personal Competencies"

  • Συντάχθηκε 23-08-2013 12:30 από Maria Bakatsaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: mbakatsaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΤΕΠ ΜΠΔ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ
    Την Πέμπτη 29/8/2013 και ώρα 12:00 (μεσημέρι) στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Σχολής ΜΠΔ (Αίθουσα Δ5.015, Ισόγειο) οι Καθηγητές του Πανεπιστημίου Singidunum, Βελιγράδι, (http://www.eng.singidunum.ac.rs) Verka Jovanovic και Lazar Drazeta θα παρουσιάσουν τα μεταπτυχιακά προγράμματα του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου και θα ακολουθήσει διαδραστική διάλεξη με θέμα "Development of career and personal competencies".

    Η κα. Verka Jovanovic είναι Καθηγήτρια στο Management και ο κ. Lazar Drazeta είναι ο Διευθυντής της Διεύθυνσης της Δια Βίου Εκπαίδευσης. Οι δύο καθηγητές έχουν πλούσια ακαδημαϊκή και κυρίως βιομηχανική εμπειρία.

    Οι δύο ομιλίες και η συζήτηση που αναμένεται να ακολουθήσει θα διαρκέσουν 60 με 75 λεπτά και θεωρούμε ότι θα βοηθήσουν σημαντικά τους μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Η εκδήλωση οργανώνεται από το Εργαστήριο Διοικητικών Συστημάτων της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης.

    Με εκτίμηση
    Καθηγητής Βασίλης Μουστάκης

    Tel: (+30)28210 37251
    FAX: (+30)28210 69410

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012