Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Επείγον - Δαπάνη εκπ. εκδρομής ΜΠΔ & ενίσχυση εκπ. εκδρομών από Πολυτεχνείο Κρήτης

  • Συντάχθηκε 24-06-2010 13:16 από Evangelia Krasadaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ekrasadaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΠΔ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ
    Μετά την σημερινή ενημέρωση των φοιτητών που πραγματοποιήθηκε στις 11.00πμ στο Τμήμα ΜΠΔ, σας ενημερώνω για τα παρακάτω:

    Το συνολικό κόστος της εκπ. εκδρομής στην Ιταλία (8-14 Ιουλίου) ανέρχεται στο ποσό των 750-800 €. Από την συνολική δαπάνη θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι το Πολυτεχνείο Κρήτης ενισχύει όλους του φοιτητές των Τμημάτων του, οι οποίοι μετέχουν σε εκπ. εκδρομές ή ασκήσεις εκτός Κρήτης με το μέγιστο ποσό των 250 €, που αναλύεται σε 50 ευρώ ημερησίως και για μέγιστο αριθμό 5 διανυκτερεύσεων. Το ακριβές κόστος της εκδρομής θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες τις επόμενες ημέρες και θα εξαρτηθεί από τον ακριβή αριθμό συμμετεχόντων (αρχική εκτίμηση 750-800 ευρώ) λαμβάνοντας υπόψη ότι από το ανωτέρω ποσό θα πρέπει να αφαιρέσετε την ενίσχυση που προσφέρει το Πολυτεχνείο Κρήτης των 250 €.

    Η εκδρομή περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις στην Μόντενα, 2 στην Τεργέστη & 2 στο Μιλάνο. Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται: αεροπορικά εισιτήρια, 6 διανυκτερεύσεις με πρωινό, μετακινήσεις με λεωφορεία & ξεναγήσεις. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα.

    Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος να επικοινωνήσουν μέχρι σήμερα Πέμπτη 24 Ιουλίου και ώρα 18.00 είτε τηλεφωνικώς (37350) ή μέσω e-mail (lia@ergasya.tuc.gr). Τελική προθεσμία αεροπορικών εισιτηρίων σήμερα το απόγευμα.

    Με εκτίμηση

    Λία Κρασαδάκη

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012