Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Στέγαση Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

  • Συντάχθηκε 25-06-2013 14:05 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητες της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών στεγάζονται σήμερα σε αυθαίρετες κατασκευές, οι οποίες δεν διαθέτουν οικοδομική άδεια. Η χρήση των αυθαιρέτων κατασκευών για στέγαση χώρων εργασίας είναι παράνομη, ενώ δεν πληρούνται στοιχειώδεις κανόνες ασφάλειας - έλλειψη πιστοποιητικών πυροπροστασίας και πυρασφάλειας - και υγιεινής. Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί ανακαίνιση και συντήρηση του διατηρητέου κτιρίου της πρώην Γαλλικής, έτσι ώστε να πληροί όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής.

    Για τους παραπάνω λόγους, με τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους, θα πρέπει να σταματήσει κάθε εκπαιδευτική και ερευνητική δραστηριότητα στους χώρους της πρώην Γαλλικής. Το θέμα συζητήθηκε στη ΓΣ της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών και εξετάζεται λύση προσωρινής στέγασης της Σχολής σε κτίρια της Πολυτεχνειούπολης.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012