Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων ΣΙΤΙΣΗΣ - ΣΤΕΓΑΣΗΣ ακαδ. έτους 2013-2014 (από 19-8-13 έως 20-9-13)

  • Συντάχθηκε 21-06-2013 13:56 από Eirini Tzekaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: etzekaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: σύνταξη/αποχώρηση υπάλληλος.
    Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι Προπτυχιακοί, Μεταπτυχιακοί φοιτητές και Υποψήφιοι Διδάκτορες του Π.Κ., να υποβάλουν για το ακαδ. έτος 2013-2014:
     - αίτηση για δωρεάν σίτιση από το Πολυτεχνείο Κρήτης (υποβάλλεται από τους Προπτυχιακούς, Μεταπτυχιακούς φοιτητές και Υποψήφιους Διδάκτoρες),
     ή / και αίτηση για δωρεάν στέγαση [Φοιτητική Εστία Πολυτεχνείου Κρήτης(υποβάλλεται μόνο από τους Προπτυχιακούς φοιτητές)]

    Η υποβολή των ΑΙΤΗΣΕΩΝ για ΣΙΤΙΣΗ ή/και για ΣΤΕΓΑΣΗ θα πραγματοποιηθεί μόνον ηλεκτρονικά το χρονικό διάστημα:

    από Δευτέρα 19η Αυγούστου 2013 έως και την Παρασκευή 20η Σεπτεμβρίου 2013

    Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μόνον ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://www.tuc.gr/80.html , μέσω ανάλογου συνδέσμου, που θα ενεργοποιηθεί στις 19-8-13.
    Η είσοδος των ενδιαφερομένων στην ηλεκτρονική φόρμα θα επιτυγχάνεται δίνοντας το username/password που διαθέτουν στο Μηχανογραφικό Κέντρο.
    Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, πλήρως ενημερωμένα από τον ίδιο τον φοιτητή, είτε θα κατατίθενται στο αρμόδιο Τμήμα, είτε θα αποστέλλονται (με συστημένη επιστολή Ταχυμεταφορά κ.λπ.) εντός της προκαθορισμένης προθεσμίας, στη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων.

    • Οι πρωτοετείς φοιτητές (που θα εισαχθούν το ακαδημαϊκό έτος 2013-14) πρέπει να υποβάλουν την ΑΙΤΗΣΗ για Σίτιση ή/και Στέγαση, ομοίως ηλεκτρονικά, μαζί με την εγγραφή τους στο Πολυτεχνείο Κρήτης και πάντως όχι αργότερα των πέντε (5) ημερών από την λήξη της προθεσμίας των εγγραφών τους (όπως αυτή ορίζεται από το Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.).
    • Η αντίστοιχη προθεσμία για τους πρωτοετείς φοιτητές Ειδικών Κατηγοριών (Αθλητές, Κύπριοι, Αλλοδαποί κ.λπ. ) είναι εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία εγγραφής τους στο Τμήμα.

    Επισημαίνεται ότι μετά την λήξη των παραπάνω προθεσμιών δεν θα είναι πλέον δυνατή η κατάθεση αιτήσεων.
    Ομοίως, οι αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά, εφόσον δεν προσκομιστούν τα στοιχεία που εκκρεμούν, εντός δέκα (10) ημερών από την ηλεκτρονική τους υποβολή, και πάντως όχι μετά την λήξη της προθεσμίας ηλεκτρονικής αποστολής των αιτήσεων, θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν αξιολογούνται.
    Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομιστούν, αναφέρονται σε σχετικό έντυπο που είναι διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.tuc.gr/80.html

    Η Δ/ντρια Ακαδ/κών Θεμάτων

    Ειρήνη Τζεκάκη

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012