Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εκπ. Εκδρομή ΜΠΔ Ιταλία - Νεότερη ανακοίνωση

  • Συντάχθηκε 22-06-2010 11:49 από Evangelia Krasadaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ekrasadaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΠΔ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ
    Σας ενημερώνουμε ότι τελικώς υπήρξε ανταπόκριση από εργοστάσια στην Ιταλία ως εκ τούτου έχει προγραμματιστεί η εκδρομή για τις 8-14 Ιουλίου, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει επίσκεψη στα εργοστάσια Marazzi (Modena) & Wartsila (Trieste) καθώς και το μουσείο Ferrari (Maranello). Η εναλλακτική σκέψη για την πραγματοποίηση της εκδρομής μετά την εξεταστική Σεπτεμβρίου δεν μπορεί να υλοποιηθεί διότι αρχίζουν τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου 2010-11.

    Μέχρι σήμερα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον 38 φοιτητές ενώ ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών μπορεί να φτάσει έως και 50 φοιτητές. Εάν κάποιοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκδρομή μπορούν να στείλουν e-mail στη διεύθυνση lia<στο>ergasya.tuc[dot]gr άμεσα.

    Επί τη ευκαιρία πρέπει να γνωρίζετε ότι η κράτηση των εισιτηρίων στην Ολυμπιακή λήγει την Πέμπτη 24 Ιουνίου. Γι’ αυτό αφενός όσοι έχουν δηλώσει ενδιαφέρον και δεν έχουν φέρει ακόμη την προκαταβολή αλλά και όσοι επιθυμούν να δηλώσουν τώρα παρακαλούνται εντός των επόμενων ημερών να φέρουν στο γραφείο μου την προκαταβολή των 250€. Επιβεβαίωση της συμμετοχής γίνεται αυστηρά μέχρι την παραπάνω ημερομηνία!!

    Επίσης, την Πέμπτη 24 Ιουνίου στις 11.00πμ θα υπάρξει ενημέρωση για τους συμμετέχοντες και προς κάθε ενδιαφερόμενο στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΜΠΔ (κτίριο Δ5) από τον Πρόεδρο του Τμήματος Καθηγητή κ. Νικόλαο Ματσατσίνη.

    Με εκτίμηση
    Λία Κρασαδάκη (ΕΕΔΙΠ ΜΠΔ)

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012