Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τμήμα ΜΗΠΕΡ: Θέση υποψήφιου Διδάκτορα.

  • Συντάχθηκε 19-06-2013 09:03 από Dimitra Pateraki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: dpateraki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: υπάλληλος ΜΗΠΕΡ. Άλλες ιδιότητες: υπάλληλος
    Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέση υποψήφιου διδάκτορα στο Εργαστήριο Διαχείρισης Υδατικών Πόρων και Παράκτιας Μηχανικής - Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος.

    Το Εργαστήριο Διαχείρισης Υδατικών πόρων και Παράκτιας Μηχανικής του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος αναζητά ενδιαφερόμενο υποψήφιο για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής. Το θέμα ανήκει στο πεδίο της έρευνας για την κλιματική αλλαγή και της ανάλυσης των επιπτώσεών της στους υδατικούς πόρους. Υπάρχει η δυνατότητα απασχόλησης σε ερευνητικό πρόγραμμα.

    Ο ενδιαφερόμενος υποψήφιος πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον πτυχίο Ηλεκτρονικού Μηχανικού - Μηχανικού Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) (πλεονέκτημα θεωρείται το μεταπτυχιακό) και να έχει γνώσεις τεχνικού προγραμματισμού σε περιβάλλον Matlab, γνώση συστημάτων UNIX, άριστη γνώση Microsoft Office και χειρισμού υπολογιστών. Πλεονέκτημα θεωρείται η γνώση GIS.

    Οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν βιογραφικό στο:
    tsanis<στο>hydromech[dot]gr
    Τηλέφωνο επικοινωνίας 28210-37799
    Καθ. Ιωάννης Τσάνης

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012