Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΜΗΠΕΡ Περιβαλλοντική Χημεία (ΜΠ 132)_Εκκρεμότητες Εργαστηρίων Περιβαλλοντικής Χημείας

  • Συντάχθηκε 18-06-2013 14:25 από Nikos Xekoukoulotakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: nxekoukoulotakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΗΠΕΡ.
    Σχετικά με τα εργαστήρια της Περιβαλλοντικής Χημείας θα ήθελα να ενημερώσω τους φοιτητές τα εξής:

    Όπως είναι γνωστό, τα εργαστήρια αυτά έχουν πλέον καταργηθεί.
    Ωστόσο έχουν παραμείνει οι εξής εκκρεμότητες με φοιτητές παλιότερων εξαμήνων:
    1. Κάποιοι φοιτητές οφείλουν να επανεξεταστούν προφορικά στο εργαστήριο: σύνολο 39 φοιτητές
    2. Κάποιοι φοιτητές οφείλουν να επαναλάβουν το εργαστήριο: σύνολο 36 φοιτητές.
    Παρακαλώ δείτε το συνημμένο αρχείο με τα ονόματα των φοιτητών αυτών.

    Όσοι οφείλουν την προφορική επανεξέταση του εργαστηρίου (39 φοιτητές) ενημερώνονται ότι θα δοθούν 2 επιπλέον τελευταίες προφορικές εξετάσεις, μία εντός της τρέχουσας εξεταστικής περιόδου του Ιουνίου, και μία τελευταία προφορική εξέταση στην ερχόμενη εξεταστική του Σεπτεμβρίου.
    Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 στις 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί προφορική εξέταση του εργαστηρίου από τις υπεύθυνες του εργαστηρίου, τις κ. Βλαμάκη Γεωργία και Γεωργιακάκη Αργυρώ του Τομέα Χημείας του Γενικού Τμήματος.

    Παρακαλούνται οι φοιτητές να σπεύσουν να τακτοποιήσουν την εκκρεμότητά τους με την προφορική επανεξέταση του εργαστηρίου. Διευκρινίζεται ότι δεν θα δοθούν άλλες προφορικές εξετάσεις των εργαστηρίων. Επιπλέον, όσοι φοιτητές δεν επιτύχουν στις προφορικές εξετάσεις ή δεν προσέλθουν σε αυτές θα πρέπει να επαναλάβουν το εργαστήριο.

    Σχετικά με τους φοιτητές οι οποίοι θα πρέπει να επαναλάβουν το εργαστήριο, θα βγει ανακοίνωση για τον τρόπο τακτοποίησης της εκκρεμότητάς τους στην αρχή της ερχόμενης ακαδημαϊκής χρονιάς, μετά το τέλος της εξεταστικής περιόδου του προσεχούς Σεπτεμβρίου.

    Όποιοι φοιτητές έχουν απορίες σχετικά με τα παραπάνω καλούνται να περάσουν εντός των προσεχών ημερών από το γραφείο του διδάσκοντα (κτήριο Κ2, γραφείο 115) ή να επικοινωνήσουν μαζί του στο τηλέφωνο 2821037772 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση nikosxek@gmail.com.

    Ο διδάσκων
    Νίκος Ξεκουκουλωτάκης

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012