Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Φοιτητές ΜΗΠΕΡ: Αξιολόγηση Μαθημάτων και Διδασκόντων ΜΗΠΕΡ για το εαρινό εξάμηνο 2013

  • Συντάχθηκε 22-05-2013 12:18 από Afroditi Papadopoulou Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: afpapadopoulou<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΕΔΙΠ ΜΗΠΕΡ.
    Σας ενημερώνω ότι η αξιολόγηση των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου 2013 του ΜΗΠΕΡ από τους φοιτητές θα γίνει για πρώτη φορά ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος που αναπτύχθηκε στο ΠΚ με βάση το πρότυπο της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ: http://www.hqaa.gr/).

    Συγκεκριμένα, εντός της εβδομάδας, θα αποσταλεί σε όλους τους εγγεγραμμένους σε κάθε μάθημα του εαρινού εξαμήνου πρόσκληση συμμετοχής στην αξιολόγηση με τη συμπλήρωση ερωτηματολογίου που βασίζεται στο πρότυπο της ΑΔΙΠ. Η αποστολή της πρόσκλησης θα γίνει στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στο φοιτητολόγιο του ΠΚ. Για το λόγο αυτό παρακαλώ να ελέγξετε για νέα μηνύματα και αυτή τη διεύθυνση (email).

    Επισημαίνεται ότι σας δίνεται η δυνατότητα να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο του κάθε μαθήματος τμηματικά, δηλαδή να επανέλθετε στο σύστημα και να συνεχίσετε τη συμπλήρωση και ολοκλήρωση του ερωτηματολογίου σε απώτερο χρόνο. Για κάθε μάθημα, το σύστημα συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου θα παραμένει ενεργό μέχρι την προηγούμενη ημέρα της ημερομηνίας εξέτασης του μαθήματος κατά την εξεταστική του Ιουνίου.

    Η ανάλυση των απαντήσεων της αξιολόγησης των μαθημάτων γίνεται αυτόματα από το σύστημα διαχείρισης και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της Ετήσιας Εσωτερικής Αξιολόγησης του Τμήματος με στόχο τη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Για το λόγο αυτό επιθυμητή είναι η μέγιστη δυνατή συμμετοχή των φοιτητών στη διαδικασία.

    Αφροδίτη Παπαδοπούλου
    Διαχειρίστρια ερωτηματολογίων Τμήματος ΜΗΠΕΡ

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012