Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

4o Εξάμηνο Μηχ.Ο.Π. Ασκήσεις Υπαίθρου ΙΙ - Παράδοση αναφορών Εκπαιδευτικής άσκησης

  • Συντάχθηκε 16-04-2013 12:32 από Georgios Triantafyllou Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: gtriantafyllou<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΗΧΟΠ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος προπτυχιακός ΜΗΧΟΠ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΧΟΠ
    Οι φοιτητές του 4ου εξαμήνου και όσοι μεγαλυτέρων εξαμήνων, συμμετείχαν στη εκπαιδευτική άσκηση υπαίθρου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13/04/2013 σε Ρέθυμνο - Σπήλι - Αγία Γαλήνη (και ενδιάμεσες στάσεις), στα πλαίσια του μαθήματος ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΙΙ (ΜΟΠ 704) του Τμήματος Μηχ.Ο.Π., οφείλουν να παραδώσουν την αναφορά της άσκησης το αργότερο έως την Τετάρτη 15/05/2013. Εργασίες που θα παραδοθούν μετά την ημερομηνία αυτή θεωρούνται εκπρόθεσμες.

    Η αναφορά πρέπει να είναι γραμμένη σε υπολογιστή σε πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου (όπως word) και να παραδοθεί σε έντυπη και βιβλιοδετημένη μορφή έως την ανωτέρω ημερομηνία, στον εκ των διδασκόντων του μαθήματος Επικ. καθηγητή κ. Γ. Αλεβίζο ή εναλλακτικά στον κ. Γ. Τριανταφύλλου.

    Για απορίες, διευκρινίσεις σχετικές με το κείμενο της αναφοράς οι φοιτητές μπορούν να απευθύνονται στον κ. Τριανταφύλλου (τηλ. 2821037706).

    Για το Εργ. Πετρολογίας,

    Δρ. Γ. Τριανταφύλλου.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012