Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Παρακολούθηση μαθήματος ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΙ στο ΗΜΜΥ

  • Συντάχθηκε 15-04-2013 16:05 από Ioakeim Gryspolakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: igryspolakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ομότιμος ΔΕΠ ΜΗΧΟΠ. Άλλες ιδιότητες: ομότιμος ΔΕΠ ΜΗΧΟΠ, σύνταξη/αποχώρηση ΔΕΠ ΜΗΧΟΠ
    Η παρακολούθηση του μαθήματος ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΙ στο Β΄ εξάμηνο του ΗΜΜΥ είναι εξαιρετικά χαμηλή. Από τους 360 εγγεγραμμένους τον τελευταίο καιρό παρακολουθούν μόλις 40-50 φοιτητές.
    Δεδομένου ότι το μάθημα θεωρείται αρκετά δύσκολο, αφού περιέχει το διαφορικό και ολοκληρωτικό λογισμό συναρτήσεων πολλών μεταβλητών, επικαμπύλια και επιφανειακά ολοκληρώματα, στοιχεία διανυσματικού λογισμού, στοιχεία διαφορικών εξισώσεων και πολλές φυσικές εφαρμογές, θεωρώ υποχρέωσή μου να προειδοποιήσω τους φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι αλλά δεν παρακολουθούν, ότι θα αντιμετωπίσουν μεγάλες δυσκολίες στην προσπάθειά τους να ολοκληρώσουν επιτυχώς το μάθημα.
    Η παρακολούθηση του μαθήματος μόνον μέσω των λύσεων των ασκήσεων και των σημειώσεων που αναρτώνται κάθε εβδομάδα στο e-class δεν αρκεί για την κατανόηση και αφομοίωση της ύλης.

    Τέλος, σας γνωρίζω ότι, όπως πράττουμε για κάθε χαμένη ώρα μαθήματος, θα αναπληρώσουμε τις δύο ώρες μαθήματος της Τετάρτης 17/4/2013, ημέρα των φοιτητικών εκλογών. Η αναπλήρωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 24/4/2013 2-4 μμ στην ίδια αίθουσα.

    ο διδάσκων
    Ιωακείμ Γρυσπολάκης
    καθηγητής

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012