Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εκπαιδευτική Εκδρομή ΜΠΔ - Παράταση ημερομηνίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος

  • Συντάχθηκε 01-06-2010 15:56 από Evangelia Krasadaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ekrasadaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 01-06-2010 16:28

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΠΔ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ
    Σας ενημερώνομε ότι δίδεται παράταση δήλωσης ενδιαφέροντος για τους προπτυχιακούς φοιτητές του ΜΠΔ που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδρομή στην Ιταλία μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 7 Ιουνίου. Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει 35 άτομα. Οσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποστείλουν e-mail στη διεύθυνση lia@ergasya.tuc.gr. Στη συνέχεια θα σας κοινοποιηθεί με επόμενο μήνυμα η λίστα συμμετεχόντων και η επιβεβαίωση της συμμετοχής σας μέσω καταβολής της προκαταβολής των 250 ευρώ. Επομένως, η ημερομηνία που είχε αρχικά οριστεί για αύριο Τετάρτη για τις προκαταβολές μετατίθεται για την ερχόμενη εβδομάδα.

    Επίσης, από τις υπάρχουσες επιβεβαιώσεις που έχομε λάβει από τα εργοστάσια στα οποία έχομε απευθυνθεί προκύπτει αποδοχή επίσκεψης από την Wartsila (κατασκευή ναυτικών μηχανών) στην Τεργέστη. Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μόλις επιβεβαιωθούν τα αιτήματά μας.

    Με εκτίμηση

    Λία Κρασαδάκη

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012