Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Σεμινάρια Ενεργειακών Επιθεωρητών στο Πολυτεχνείο Κρήτης

  • Συντάχθηκε 28-01-2013 19:03 από Anastasios Pouliezos Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: apouliezos<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΠΔ.
    Αγαπητοί συνάδελφοι

    Το Εργαστήριο Ελέγχου Βιομηχανικών Συστημάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης/Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, είναι πιστοποιημένο από το ΥΠΕΚΑ για τη διεξαγωγή των κύκλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων που απαιτούνται για τη χορήγηση άδειας ενεργειακού επιθεωρητή.

    Το Εργαστήριο ολοκλήρωσε ήδη τέσσερις κύκλους σεμιναρίων και ετοιμάζει τον πέμπτο κύκλο που θα ξεκινήσει στις 25 Φεβρουαρίου 2013.

    Τα μαθήματα διεξάγονται σε αίθουσα του Πολυτεχνείου Κρήτης στα Κουνουπιδιανά, 6-10 καθημερινά εκτός Τετάρτης και 10-2 το Σάββατο.

    Για τη καλύτερη οργάνωση των σεμιναρίων παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που επισυνάπτεται. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν εφ' όσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος ελάχιστος αριθμός συμμετοχών: 10 για τα υποχρεωτικά μαθήματα και 6 για τα προαιρετικά.

    Η επιστημονική ομάδα του Εργαστηρίου που θα διεξάγει τα σεμινάρια αποτελείται από μέλη ΔΕΠ του Πολυτεχνείου και καταξιωμένους επαγγελματίες, διαθέτει δε όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό σε λογισμικό και συσκευές.

    Τα μαθήματα υποστηρίζονται από τη πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης του Πολυτεχνείου Κρήτης, όπου θα αναρτάται όλη η απαιτούμενη πληροφορία (έντυπα, τεχνικά εγχειρίδια, νομοθεσία, κλπ).

    Σημειώστε ότι με βάση το νέο νόμο (ΦΕΚ 229/19.11.2012, ά. icon_cool.gif δεν απαιτείται διετής προϋπηρεσία για την απόκτηση της άδειας.

    Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία επικοινωνήστε με:
    Α. Πουλιέζος, 6944460545, tasos<στο>dpem.tuc[dot]gr

    ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των σεμιναρίων http://pouliezos.dpem.tuc.gr/eee

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012