Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση - Προς τους δικαιούχους δωρεάν στέγασης σε ξενοδοχεία

  • Συντάχθηκε 23-01-2013 12:32 από Eirini Tzekaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: etzekaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: σύνταξη/αποχώρηση υπάλληλος.
    Eπανερχόμενη στην ανακοίνωση που είχαμε αναρτήσει στις 20-12-12, υπενθυμίζουμε στους δικαιούχους δωρεάν στέγασης φοιτητές σε ξενοδοχεία ότι με απόφαση της Σύγκλητου (20/12/12) αντί της μίσθωσης ξενοδοχείων παρέχεται πλέον η δυνατότητα κατάρτισης συμβάσεων μίσθωσης μεταξύ του Πολυτεχνείου Κρήτης και των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων στα οποία διαμένουν οι δικαιούχοι δωρεάν στέγασης φοιτητές. Το αντιστοιχούν μίσθωμα, μέχρι το ποσό των εκατόν ογδόντα ευρώ ανά δικαιούχο φοιτητή, θα καταβάλεται από το Ίδρυμα στους ιδιοκτήτες με την προσκόμιση σχετικής απόδειξης.
    Προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία κατάρτισης των συμβάσεων μίσθωσης και η καταβολή του ενοικίου του μηνός Ιανουαρίου στους ιδιοκτήτες, παρακαλούνται οι φοιτητές να καταθέσουν, άμεσα, στη Δ/νση Ακαδ/κών Θεμάτων τα μισθωτήρια συμβόλαια των διαμερισμάτων που διαμένουν θεωρημένα από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. στα οποία θα πρέπει να έχουν καταχωρηθεί:
    Τα στοιχεία του μισθωτή (πρέπει να είναι οτο όνομα του δικαιούχου φοιτητή ή των γονέων του), τα στοιχεία του εκμισθωτή (ονοματεπώνυμο, Α.Φ.Μ, Δ.Ο.Υ.,τηλέφωνο),η διεύθυνση και τα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος, το ποσόν του καταβαλλομένου ενοικίου,ο χρόνος μίσθωσης και οι διαμένοντες σ΄αυτό.
    Οι παραπάνω στεγαστικές ανάγκες των δικαιούχων φοιτητών θα καλύπτονται, καθ, ολη τη διάρκεια του οικονομικού έτους, εκτός των μηνών Ιουλίου -Αυγούστου.
    Επισημαίνεται ότι:
    - Όσοι φοιτητές είχαν τηλεφωνικά δώσει τα στοιχεία του ιδιοκτήτη θα πρέπει να μας καταθέσουν άμεσα τα συμβόλαια τους.
    - Η καταβολή ενοικίου στους ιδιοκτήτες, για τα συμβόλαια που καταρτίστηκαν από τον μήνα Ιανουάριο και μετά, θα ξεκινά από την ημερομηνία που αναγράφεται στο θεωρημένο από την αρμόδια Δ.Ο,Υ. συμβόλαιο.

    Η Δ/ντρια Ακαδ/κών Θεματων
    Ε. Τζεκάκη




© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012