Βραβείο ECCOMAS για τις καλύτερες διδακτορικές διατριβές έτους 2012

Email συντάκτη: gestavroulakis<στο>tuc.gr

Ενημερώθηκε: 23-01-2013 12:22

Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΠΔ.
    Η European Community on Computational Methods in Applied Sciences (ECCOMAS) προκηρύσσει δύο βραβεία καλύτερης Διδακτορικής Διατριβής στην επιστημονική περιοχή της Υπολογιστικής Μηχανικής, που ολοκληρώθηκε το 2012 – (βλ.την συνημμένη Προκήρυξη η οποία υπάρχει και στην ιστοσελίδα της ECCOMAS)

Κάθε εθνική εταιρία υπολογιστικής μηχανικής – εν προκειμένω η Ελληνική Εταιρία Υπολογιστικής Μηχανικής (ΕΛΕΤΥΜ) – θα επιλέξει, μετά από διαδικασία αξιολόγησης από ειδική επιτροπή που θα οριστεί από το ΔΣ της ΕΛΕΤΥΜ, την καλύτερη διατριβή και θα την προωθήσει στην ΕCCOMAS με υποψηφιότητα για βράβευση.

Σημειώνεται ότι η διατριβή που θα επιλεγεί από την ΕΛΕΤΥΜ, θα βραβευτεί στο ECCOMAS Young Investigators Conference (YIC), 2-4 Σεπτεμβρίου 2013, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μπορντώ, Γαλλία, βλ. http://yic2013.sciencesconf.org/.
    Οι διατριβές θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από τις 7-μελείς εξεταστικές επιτροπές εντός του 2012.

Παρακαλείσθε να ενημερώσετε σχετικά τους συναδέλφους και συνεργάτες σας. Οσοι ενδιαφέρονται, πρέπει να ταχυδρομήσουν, το αργότερο μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2013, ένα αντίγραφο της διατριβής, μια περίληψη 2-3 σελίδων στην Αγγλική και ένα βιογραφικό σημείωμα του διδάκτορα (στην Αγγλική) στη διεύθυνση:

Καθηγητή Γεώργιο Ε. Σταυρουλάκη
    Πρόεδρο ΕΛΕΤΥΜ
    Πολυτεχνείο Κρήτης, Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης
    73100 Χανιά

Οσοι υποβάλλουν υποψηφιότητα, πρέπει να ενημερώσουν, στο gestavr@dpem.tuc.gr, ότι ταχυδρόμησαν το υλικό.

Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΛΕΤΥΜ
    Καθ. Γεώργιος Ε. Σταυρουλάκης
    Πρόεδρος

ΥΓ με την ευκαιρία θα ήθελα να ενημερώσω τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας για την επανεκλογή μου στη θέση του Προέδρου της ΕΛΕΤΥΜ με διετή θητεία, 2013-2014. Περισσότερα στην ιστοσελίδα www.gracm.ntua.gr