Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Διεθνές Συνέδριο Mediterranean Conference on Control and Automation (MED 2024) | Χανιά | 11-14.06.2024

Το Διεθνές Συνέδριο Mediterranean Conference on Control and Automation (MED 2024) πραγματοποιείται από 11 έως 14 Ιουνίου 2024 στα Χανιά στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογειακής (ΚΑΜ) και το Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης, τελεί υπό την αιγίδα του Πολυτεχνείου Κρήτης, με την τεχνική χορηγία της IEEE Control Systems Society, της IEEE Robotics and Automation Society του Mediterranean Control Association και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Κάθε χρόνο, τα τελευταία 32 χρόνια, συγκεντρώνει ερευνητές της θεωρίας και των εφαρμογών του ελέγχου τεχνολογικών συστημάτων.

Πραγματοποιούνται 3 συνεδριάσεις ολομέλειας, 25 παράλληλες τεχνικές συνεδριάσεις, 2 προσκεκλημένες συνεδριάσεις, και μια ανοιχτή συζήτηση σε σημαντικά και επίκαιρα τεχνολογικά θέματα. Το Συνέδριο επανέρχεται στα Χανιά μετά από 10 χρόνια, με πάνω από 200 συνέδρους απ’ όλο τον κόσμο.

Στην εναρκτήρια συνεδρίαση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Καθ. Μιχάλης Ζερβάκης και ο πρόεδρος του συνεδρίου Καθ. Νίκος Τσουρβελούδης
Επίσης, χαιρετισμό απηύθηναν ο Aντιπεριφερειάρχης Tουρισμού Κυριάκος Κώτσογλου και ο Καθ. Panos Antsaklis, University of Notre Dame, πρόεδρος του Mediterranean Control Association.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου MED 24:
https://www.med-control.org/med2024/

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012